top of page

MAI FEMEIE, Armonia Nutriției - Elixirul EchilibruluiÎn a doua sesiune a programului "MAI FEMEIE", "Armonia Nutriției - Elixirul Echilibrului", vei beneficia de o consultație de nutriție autentică sub îndrumarea atentă a psihologului și master în nutriție Cecilia Apostoiu. Cu o experiență de peste 7 ani în consiliere nutrițională pentru adulți și copii, Cecilia te va ghida prin fiecare pas al procesului, utilizând cele mai moderne instrumente de evaluare corporală și nutrițională disponibile în cabinetul nostru specializat.


Sesiunea include:

1.     Educație Nutrițională Personalizată: Cecilia îți va explica principiile cheie ale nutriției sănătoase și cum acestea se aplică nevoilor tale specifice.


2.     Evaluare Nutrițională Profundă: Vei fi evaluată folosind echipamente de top pentru a determina compoziția corporală și nevoile nutriționale exacte.


3.     Elaborarea Planului Alimentar Personalizat: Bazându-se pe datele colectate și obiectivele tale, Cecilia va dezvolta un plan alimentar detaliat care va include mese și gustări personalizate.


4.     Strategii de Implementare și Monitorizare: Vei primi îndrumări pentru a integra cu succes noile recomandări în stilul tău de viață, plus metode pentru monitorizarea progresului.


5.     Ajustări Conforme cu Evoluția: Planul tău va fi ajustat pe măsură ce avansezi, asigurându-se că rămâne relevant și eficient.


Această sesiune nu numai că îți va oferi un plan nutrițional personalizat, dar te va și ajuta să înțelegi cum alimentația influențează sănătatea ta fizică și emoțională, totul sub supravegherea expertă a Ceciliei Apostoiu, a cărei experiență și dedicare asigură un suport de neegalat în călătoria ta către un stil de viață sănătos și echilibrat.

16 views0 comments

Comments


bottom of page