top of page

MAI FEMEIE , Reflectarea Stimei - Oglinda InterioarăÎn cadrul celei de-a patra sesiuni a programului "MAI FEMEIE", "Reflectarea Stimei - Oglinda Interioară", ne vom concentra pe dezvoltarea și consolidarea unei imagini de sine pozitive și pe creșterea încrederii personale. Aceasta este o etapă crucială în care vei învăța să te vezi pe tine însăți într-o lumină nouă, mai pozitivă și mai împuternicită.Iată ce vom face împreună în această sesiune transformatoare:

1.     Explorarea Auto-Percepției:

·         Vom începe cu exerciții de autoevaluare pentru a identifica cum te percepi pe tine însăți în momentul actual și cum această percepție influențează comportamentul și deciziile tale.

·         Vom discuta despre impactul autopercepției asupra relațiilor și succesului personal și profesional.

2.     Tehnici de Reînnoire a Imaginii de Sine:

·         Vom utiliza tehnici de vizualizare pentru a te ajuta să îți imaginezi o versiune mai încrezătoare și mai competentă a ta.

·         Vom lucra cu afirmații pozitive pentru a reprograma gândurile negative și pentru a-ți construi o fundație mentală solidă ce susține creșterea stimei de sine.

3.     Exerciții de Reflectare și Acceptare:

·         Prin exerciții specifice, cum ar fi scrierea în jurnal și discuțiile reflectorizante, vei învăța să recunoști și să celebrezi realizările și calitățile tale unice.

·         Vom aborda și acceptarea aspectelor personale care pot fi percepute ca imperfecțiuni, înțelegând că fiecare trăsătură contribuie la unicitatea ta.

4.     Strategii de Creștere a Încrederii:

·         Vom dezvolta strategii practice pe care le poți utiliza zilnic pentru a îmbunătăți încrederea în sine, cum ar fi tehnicile de asertivitate și gestionarea anxietății sociale.

·         Vei învăța cum să te prezinți în mod autentic și cum să îți valorizezi propriile opinii și idei în diferite contexte sociale și profesionale.

5.     Implementarea și Monitorizarea Progresului:

·         Vei stabili obiective specifice pentru continuarea dezvoltării stimei de sine după finalizarea sesiunii.

·         Vom discuta despre cum să monitorizezi și să menții progresul realizat, asigurându-te că schimbările pozitive în autopercepție sunt durabile și continue.


Această sesiune, "Reflectarea Stimei - Oglinda Interioară", este dedicată nu doar recunoașterii valorii personale, ci și îmbrățișării acesteia în toate aspectele vieții tale. Este timpul să îți redefinești imaginea de sine și să trăiești cu încredere și convingere în propria ta valoare.

13 views0 comments

Comments


bottom of page