top of page

Nutriție pentru cupluri !

plan alimentar pentru EL și EA - un plan ușor și eficient de modelare făcut pentru doi!


Indiferent dacă este vorba de copierea unor obiceiuri mai sănătoase sau pur și simplu a manca porții mai mici, acestea sunt adesea transmise celor dragi

Cuplurile care slăbesc în același timp reușesc să obțină rezultate mai bune , pentru că atunci când un partener începe să slăbească și celălalt ajunge în cele din urmă să piardă kilograme. Un studiu realizat de Universitatea din Connecticut, a constatat că acest efect a fost adevărat chiar dacă celălalt partener nu intenționa să se alăture dietei de la început.

Când ambii parteneri încearcă în mod conștient să piardă kilograme împreună, efectele pozitive pot fi și mai impresionante. S-a constatat că încercarea de a pierde în greutate în același timp cu soțul / soția a avut de trei ori mai multe șanse de reușită.

Șansele dvs. de a pierde greutatea și de a o menține, se îmbunătățesc foarte mult dacă dumneavoastră și partenerul vă schimbați regimul alimentar și obiceiurile de exerciții împreună. Și are sens - puteți mânca împreună o masă sănătoasă fără a avea probleme cu pregătirea a două feluri separate, căștigând astfel timp pentru cuplu.

Deci, dacă tu și partenerul tău ați dori să pierdeți în greutate, de ce să nu o faceți împreună cu planul nostru simplu, dar gustos pentru doi?

Planificatorul de alimente al cuplului :

SISTEM de DIMENSIONARE A PORȚIEI + REȚETE SIMPLE

Cum functioneaza?

Cea mai sănătoasă și mai eficientă metodă de a pierde în greutate este să mănânci o mulțime de proteine ​​slabe, cum ar fi puiul, peștele, ouăle și nucile, împreună cu carbohidrații integrali, inclusiv pâinea integrală și o mulțime de fructe și legume.

Această dietă echilibrată vă va permite să :

- pierdeți grăsimea corporală, dar să mențineți masa musculară

- să vă stabilizați nivelul de zahăr din sânge, micșorând pofta de mâncare.

Planul nostru include unele proteine ​​la fiecare masă și gustare, împreună cu grăsimi sănătoase, cum ar fi peștele gras și avocado.

Mâncărurile sunt simple, gustoase și rapide de pregătit, astfel încât nu trebuie să petreceți ore în bucătărie. Și mai bine, pentru această dietă nu este nevoie să numărați calorii - tot ce trebuie să faceți este să respectați dimensiunile porției masculine și ale celei feminine urmănd indicațiile primite.

Cum să mănânci porții sănătoase ? Uitați de contorizarea calorică fidelă, tot ce aveți nevoie pentru a controla dimensiunea poțiunii este mâna ta!

EXEMPLU : - 1 porție de proteine ​​din carne, pește, ouă sau fasole ar trebui să aibă dimensiunea palmei (fără a include degetele)!

+ rețete simple personalizate.

359 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page