Cecilia Apostoiu

Nutritionist

Terapeut Diete

… femeie, mama a doi copii, nutritionist. 
         Toate acestea se impletesc armonios in viata mea.

         Sunt specialist nutritionist, fitoterapeut diete, licentiata in inginerie agricola, masterand in agricultura durabila, ecologica, Membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa.

Îmi doresc să am sufletul limpede pentru a dărui gust bun şi bun gust în ceea ce fac, animându-mi dorinţa prin dragoste, feminitate, maternitate şi profesie ca slujire.

         Preventia si tratamentul diferitelor afectiuni pornesc din farfuria noastra.

- Intermittent Fasting Nutrition Expert, internationally Accredited CPD Activity by Fab Academy, California, United States .

cabinet nutritie.jpg

             Cabinetul meu de nutritie si dietetica pentru familie nu recomandă o dietă anume! Noi construim împreună cu pacienții/clienții un stil de viață sănătos și echilibrat, special adaptat necesităților și personalității fiecăruia. Pentru  remodelarea corporală şi prevenţia/tratarea obezităţii considerăm că este imperios necesară o abordare multidisciplinară şi sinergetică din punct de vedere medical.  

Nutritionist PENTRU COPII : 

Ca terapeut diete și nutriționist pentru copii îi ajut pe mămici și pe tatici, oferind informații si consultanta de specialitate in organizarea si planificarea meniului copiilor.

Dar ceea ce ofer cu adevărat este îndrumare și sprijin pentru a vă oferi încrederea de a face ceea ce este potrivit pentru micuțul dvs !

              Serviciile pe care le ofer in calitate de nutritionist sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată!

Vă doresc  succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acord tot sprijinul necesar!

Nutritionist pentru Copii.jpg
NUTRITIONIST COPII.jpg
copil nutritionist.jpg
Nutritionist Copii Cecilia.jpg
nutritionist copii Apostoiu.jpg
fata nutritionist.jpg