top of page

Ce poate face un specialist în consiliere de nutritie si dietetica pentru mine?

Specialistul Nutriționist este un SHORTCUT! (scurtătură)

  Volumul informațional deținut și corelarea acestuia cu partea experimentală și științifică totodată, conferă posibilitatea nutriționistului să vă pună pe calea cea mai rapidă și eficientă, fără efecte secundare asupra sănătății dumneavoastră de îndeplinire a scopului și dorințelor dumneavoastră. Fără a pierde zeci de ore în fața unui calculator sau ascultând reclamele false la diverse produse care vă pot asista, nutriționistul poate face o evaluare eficientă a condiției și stării dumneavoastră de sănătate și depinzând de aceasta, să vă prescrie un plan alimentar și de activitate fizică care să fie perfect adaptat condițiilor și dorințelor dumneavoastră.

De câte ori trebuie să apelez la consiliere în nutritie si dietetica?

Organismul uman este un mecanism extrem de complicat și extraordinar de adaptabil! Schimbările fizice dorite sunt văzute de organismul nostru ca o presiune și o schimbare din viața de zi cu zi, prin urmare acesta se adaptează foarte eficient la diferențele calorice, efortul fizic și aportul de macronutrienți. Pentru a atinge scopul final, aceste „bariere” ale propriului nostru organism trebuie depășite prin schimbare… pe scurt organismul nostru trebuie menținut într-o stare permanentă de suspiciune pentru a nu avea timp să se obișnuiască și să se adapteze

  Devine necesar sfatul nutriționistului care prin experiență, poate restarta metabolismul și obligă organismul dumneavoastră să iasă din starea de adaptare și să continue să crească sau să scadă în funcție de dorința dvs.

Asta înseamnă că voi avea nevoie de consiliere în nutritie o viață întreagă?

Absolut nu! Drumul pe care îl parcurgi alături de nutriționist trebuie să constituie și pentru tine un proces de învățare! Adaptarea organismului, uzul macronutrienților, măsurătorile calorice combinate cu experiență și învățarea reacțiilor propriului corp sunt elemente care vă vor asista pe viitor să fiți propriul dumneavoastră nutriționist. Asistența nutriționistului vă ajută la începutul anevoios al drumului către o viață sănătoasă și un corp visat.

Cum să mă raportez la consultantul meu în nutritie si dietetica?

Ca la un psiholog al fizicului tău! Cu sinceritate, cu încredere și încercând să respecți ceea ce te sfătuiește! Dacă greșești, nu ascunde asta… pentru nutriționist sunt vitale toate informațiile pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru dorințele tale.

da, vreau.jpg
bottom of page