top of page

ANPC  îți dă bătăi de cap?

Lasă calculele nutriționale în grija MEA!
Crearea planurilor pentru diete nu a fost niciodată ușoară!
Acum aceste calcule nutriționale se vor adapta si pentru HORECA, în cazul calculului preparatelor, rețetelor, valorilor nutriționale, (restaurante, firme de catering sau fast-fooduri).
  • Pentru informații nutriționale pentru preparatele din restaurantul dumneavoastră, este necesar să apelați la un specialist.

  • Unitatea dumneavoastră va îndeplini toate cerințele din ordinul 201 al ANPC.

  • Obțineți lista ingredientelor cu gramaje, informațiile nutriționale pentru 100g și per porție, aditivii grupați pe categorii, alergenii și posibilii alergeni, și marcarea ingredientelor provenite din produse congelate sub forma unui document tip pdf/doc.

Intocmire declaratie nutritionala HORECA, in acord cu ODRINUL 201, al ANPC

 

  • 1-50 preparate : 40 Ron/preparat

 

  • 50-100 preparate : 30 Ron/preparat

Se lucreaza conform rețetarului furnizat de unitatea alimentară.

 

Se folosesc in calcul EXACT PRODUSELE (sosuri, carne, congelate, etc.) pe care le aveți în depozit și le utilizați în preparate.

 

Obțineți lista ingredientelor cu gramaje, informațiile nutriționale pentru 100g și per porție, aditivii grupați pe categorii, alergenii și posibilii alergeni, și marcarea ingredientelor provenite din produse congelate, sub forma unui document tip DOC.

DISCLAIMER : Am încercat să înțelegem cât mai bine ordinul 201 al ANPC pentru a oferi o consultanță nutrițională potrivită, însă fiind vorba de legi care pot fi dificil de interpretat nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru potențiale amenzi ANPC. Va rugăm să luați în considerare documentele legale existente și să luați propriile decizii.

DONER.jpg
SALATA DE VITA.jpg
bottom of page