top of page

MAI FEMEIE, Ancorarea în Forță - Înțelegerea Nucleului Tău

În prima sesiune a programului "MAI FEMEIE", "Ancorarea în Forță - Înțelegerea Nucleului Tău", vom porni împreună într-o explorare profundă și introspectivă pentru a-ți descoperi și fortifica nucleul interior. Iată ce vom face împreună:1.     Introducere Personalizată: Vom începe prin a te cunoaște mai bine – discutăm despre trecutul tău, despre aspirațiile și provocările actuale. Acest lucru ne va ajuta să înțelegem contextul vieții tale și să identificăm direcțiile în care vrei să te dezvolți.


2.     Evaluare inițială: Vom realiza o evaluare a stării tale actuale de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Aceasta va include discuții despre obiceiurile tale alimentare, nivelul de activitate fizică, starea de sănătate generală și binele emoțional.


3.     Stabilirea Obiectivelor: Pe baza discuțiilor și evaluărilor noastre, vom stabili obiective clar definite care rezonă cu dorințele tale autentice. Aceste obiective vor servi ca puncte de referință pentru călătoria ta de dezvoltare personală și îmbunătățire a stilului de viață.


4.     Dezvoltarea Planului de Acțiune: Elaborăm împreună un plan de acțiune inițial, care să te ajute să îți atingi obiectivele stabilite. Planul va include strategii practice pentru modificările de stil de viață, sugestii de activități care pot sprijini creșterea ta personală și recomandări nutriționale pentru a susține sănătatea ta fizică și emoțională.


5.     Tehnici de Autocunoaștere: Vom utiliza tehnici de introspecție, cum ar fi jurnalizarea sau meditația ghidată, pentru a te ajuta să te conectezi mai profund cu tine însăți și să înțelegi mai bine ce te motivează și ce îți aduce bucurie.

Această sesiune va fi fundamentul pe care îl vei construi în programul "MAI FEMEIE", asigurându-te că fiecare pas ulterior este în armonie cu sinele tău autentic și aspirațiile tale de dezvoltare personală.

18 views0 comments

Comments


bottom of page