top of page

CÂTEVA SFATURI si CĂLĂTORIA NOASTRĂ, PAS CU PAS


Bine ai venit! Dacă ai ajuns la noi, înseamnă că ai facut cel mai important pas! Te-ai hotărât să fii în cea mai bună formă pentru sărbători? Dacă da, atunci ai ajuns la locul potrivit. Pentru că dorim să-ți ducem motivația la cote maxime, ți-am pregătit o super provocare: câte kilograme slăbești, atât discount primești. CÂTEVA SFATURI PENTRU TINE, LA ÎNCEPUT DE DRUM! Privește procesul de slăbire din perspectiva potrivită!

Nu, slăbitul nu doare. Dimpotrivă, te face să zâmbești zi de zi, să fii mândru de efortul tău și de rezultat. Slăbește inteligent !

Să ții ”o dietă” nu e destul. Trebuie să îți înțelegi corpul, să îți accepți slăbiciunile, să îți schimbi stilul de viață. Să urmărești rezultate care durează. Apelează la ajutorul specialiștilor!

Slăbitul inteligent înseamnă să îți menții o stare bună de sănătate pe tot parcursul procesului de slăbire. Doar specialistul nutritionist îți poate alcătui dieta potrivită, pentru ca organismul tău să rămână sănătos. CĂLĂTORIA NOASTRĂ, PAS CU PAS Pentru început, stăm de vorbă .

La consultația inițială, vom discuta în detaliu timp de o oră despre istoricul greutății tale, profilul metabolic, greutatea optimă și cântărirea inteligentă. La final, vei pleca cu un plan de acțiune bine pus la punct împreună cu nutritionistul nostru, pentru a-ți atinge obiectivele de scădere în greutate. Ținem împreună un jurnal

… un jurnal nutrițional! După consultația inițială, nutritionistul te va invita să notezi, cu exactitate, tot ce consumi în cursul unei zile, pentru a afla care sunt preferințele tale alimentare. Aceste informații vor fi de folos în momentul alcătuirii dietei, așa încât ea să fie exact pe gustul tău. Te analizăm din cap până în picioare

E important să știm că ești perfect sănătos atunci când începi dieta, așa că un set de analize medicale este absolut necesar. De asemenea, vom face la clinică o analiză corporală, care ne va arăta, în procente, cum este compusă greutatea ta totală în termeni de grăsime, minerale, apă și proteine și investigații de metabolism care ne arată care este rata ta metabolică. Îți alcătuim o dietă personalizată, pe placul tău .

Cea mai bună dietă este cea pe placul tău, nu-i așa? După ce avem toate informațiile despre preferințele tale alimentare, starea de sănătate, compoziția corporală și rata metabolică în repaus, putem decide împreună ce dietă ți se potrivește! Te susținem în momentele dificile.

Orice schimbare se poate dovedi dificilă uneori, cu atât mai mult atunci când este vorba despre modificarea unor vechi obiceiuri alimentare. Pentru momentele în care te simți demotivat, te pot ajuta să îți regăsești energia și dorința de a continua! Te ajutăm să menții rezultatul, pe termen lung.

Tot ce ți-a mai rămas de făcut este să menții rezultatul și noi te vom învăța cum. La sfârșitul programului, îți vom oferi un ghid cu reguli generale și cu sfaturi personalizate despre cum să te menții, care te vor ajuta să îți redefinești stilul de viață!

137 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page